vrijdag 17 september 2004

Waarom?

Waarom ben ik op aarde? Heb ik een doel? Ben ik ergens goed voor?

De laatste tijd houden deze vragen me heel erg bezig. Ze gaan diep en er is geen antwoord op, of wel? Dan haal ik mijn havo-diploma. En dan? Ga ik vwo doen? En dan? Ga ik studeren? Krijg ik werk, een man, kinderen? EN DAN? Ga ik dood? What's the point?

Hmm.. Ha. Jaja.

5 opmerkingen:

  1. Sommige mensen gaan dood voor de kinderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent een schakel, en bepaald niet een zwakke! Je hebt veel om door te geven, al of niet aan kinderen. Ga filosofie studeren!!! Of politicologie, of ga ontwikkelingswerk doen. Word kunstenaar (zo word je trouwens geboren) en toon je gevoelens. Je kunt ALLE kanten op. En dat hoeft nog niet. Wees jezelf, het komt allemaal goed. Zei een wijze oude oma. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oke.. na ons gesprek heb ik er ook eens overnagedacht.. natuurlijk ben je ergens goed voor..
    Je moet mensen de geweldige liefde geven die je hebt:), en mensen die het soms even hxe9lemaal niet meer weten (zoals ik de afgelopen dagen) even een schouderklopje geven. Oke, dat is misschien niet het allerbelangrijkste, maar voor mij betekend het ontzettend veel. Ik ben ontzettend blij dat je er bent, en zou me geen leven zonder je voor kunnen stellen.
    So don't worry, jij bent zeker ergens goed voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik denk er ook teveel over na.. Heb besloten dat niet meer te doen. Als dat lukt tenminste. Dus.. Ik ben stil. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Soms moet je daar gewoon over nadenken, maar lang niet altijd! 1 keer per jaar is meer dan genoeg. Voor de rest: leef voor en met de dag. En zie wat er op je pad komt ;)

    BeantwoordenVerwijderen